Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2018 18:23 - ...за животните и хората!
Автор: krassibg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Нищо от стореното от системата не може да се приеме за нормално извършено и с нищо не може да бъде оправдано! Това е аморален и антихуманен акт в целия замисъл и изпълнение.
     През изминалите векове човечеството се е преборило с много катаклизми, стихии, бедствия, войни, болести, епидемии и какво ли не, но, ето че в наши дни у нас се случи нещо ужасно и нещо страшно, с което нашата система реши, че няма друг начин да се пребори с НЕЯ…освен с убиване! А заповедта е издадена на основание на хипотеза за наличие на заразени единични бройки!
     Убиването на здрави животни под претекст, че се намират в заразен район с чума се извърши с политически натиск, и естествено, със засилена полицейска охрана и жандармерия, дори при несъгласието на протестиращи и животновъди, въпреки съмненията им за резултатите от изследванията без да имат положителни проби.
     Нормално ли е да се обсаждат селата и да се извършват арести на хора отишли да защитават потърпевшите..? Изобщо не е нормално, чиста репресия от властта!
     В XXI век след, нали, успешното за страната и за народа ни европредседателство, в европейска България се убива поминъка и душите на хора…!
     Нищо неможещите, незнаещи и некомпетентни, но активно усвояващите ни управляващи, пренебрегнаха постиженията на съвременната наука и медицината…сметнаха и решиха – поголовно избиване и загробване!

Евтаназия - от старогръцки ευθανασία -ευ: eu, „добър“, „красив“, и θάνατος, thanatos, „смърт“ – красива смърт.
Euthanasia - from Greek: εὐθανασία; "good death": εὖ, eu; "well" or "good" – θάνατος, thanatos; "death" - mercy killing.

Такава е системата, така работи – противопоставяне с фалшиви новини и репресия!

Жалко за животните и хората!






Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krassibg1
Категория: История
Прочетен: 22140
Постинги: 14
Коментари: 5
Гласове: 345
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930